foto

Rene Ohashi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Wait Till Helen Comes
2015 Forsaken
2011 Tváře v davu
2009 Jesse Stone: Tenký led (TV film)
2007 Jesse Stone: Radikální změna (TV film)
2006 Cesta k vítězství (TV film)
Shades of Black: The Conrad Black Story (TV film)
2005 Chladnokrevný Stone (TV film)
2004 Smrt na dálnici
Svatý Ralph
2003 Nezdolné město (TV film)
2002 Oni přicházejí
2001 ClubLand (TV film)
Iris (TV film)
2000 Generál (TV film)
1999 Ozvěna smrti
1997 Projekt Arrow (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)
Kissinger and Nixon (TV film)
Válka mezi námi
1994 Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1993 Florida, La
The Diviners (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Zvuk a ticho (TV film)
1990 Christmas In America (TV film)
Deep Sleep
1989 Milénium
Moving Picture, A (TV film)
Where the Spirit Lives
1988 Shadow Dancing
Žhavý obraz (TV film)
1987 Blindside
Sweet Lorraine
Taking Care of Terrific (TV film)
The Incredible Ida Early (TV film)
1986 As Is (TV film)
Miracle at Moreaux (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
1984 Hokejová noc (TV film)
Listen to the City
1983 And When They Shall Ask
Introducing... Janet (TV film)
1982 Jen's Place
1980 Clown White (TV film)

TV seriály

2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Konec školy (S04E22)
Kdo byla teta Rose? (S04E13)
Ne a ne (S04E12)
další epizody (5)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Vánoce podle Cutlipa (S04E09)
Šestý hráč (S04E08)
Pouta nejtěsnější (S04E07)
další epizody (9)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)

Dokumentární

1983 Prisoners of Debt: Inside the Global Banking Crisis
Rumours of Glory (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace