foto

Ray Santiago

  • nar. 15.6.1984 (36 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Speed of Life
Tone-Deaf
2016 Trash Fire
2014 Kámoš napořád
Sex Ed
Suburban Gothic
2013 National Lampoon Presents: Surf Party
2011 Vyměřený čas
Ženy bez mužů
2009 Endless Bummer
Ready or Not
2008 American Son
Bar Starz
2006 Bezva vejška
Price to Pay
Televizní hrátky
2005 Divoká noc
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2003 Bringing Rain
2001 Pińero
2000 Boxerka

TV seriály

2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
The Mettle of Man (S03E10)
Judgement Day (S03E09)
Rifting Apart (S03E08)
další epizody (10)
2016 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Druhý příchod (S02E10)
Zase doma (S02E09)
Ash "dvakrát řež" (S02E08)
další epizody (11)
Vražedné Miami (TV seriál)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Kniha vázaná v kůži (S01E09)
Ash proti Ashovi (S01E08)
Oheň v díře (S01E07)
další epizody (9)
Poručík Backstrom (TV seriál)
I Like to Watch (E11)
2014 Bad Judge (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S05E20)
2013 Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
Nepřítel mého nepřítele (S02E03)
Přiblížení (S02E02)
další epizody (4)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ostudná hra (S01E07)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E22)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Díkůvzdání (S01E09)
Veselý Halloween (S01E05)
Mrtvý zub (S01E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)
2008 Dexter (TV seriál)
Lev dnes v noci spí (S03E03)
Hledá se Freebo (S03E02)
2007 Cane (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část druhá (S02E11)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
2004 The Jury (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky