foto

Garfield Wilson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pomsta
2005 Mimo zákon
2004 Klec
2000 Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
My Little Monkey (S02E07)
Travelers (TV seriál)
Hall (E04)
Zoo (TV seriál)
Caraquet (S02E02)
The Day of the Beast (S02E01)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Smrt v rodině (S03E01)
iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
2014 Arrow (TV seriál)
Ulice v plamenech (S02E22)
Bloodovo město (S02E21)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S04E06)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Coup de Grâce (S02E11)
The 48 (S02E01)
2013 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (13)
2012 Continuum (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace