foto

Virgile Bramly

  • nar. 1980
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alleycats
První, poslední
The Model
2014 Raconte-moi des salades
2013 Opium
2012 Oui, šéfe!
2011 Junior
2010 Dva sunčana dana
Limit
Počátek
Rose, c'est Paris (TV film)
Zabijte mě, prosím
2007 Des mots silencieux
Poslední píseň
2005 Manderlay
2003 Tempo

TV seriály

2014 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Chèvres et chacals (S02E04)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
2010 Kali (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
The Line of Beauty (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 Dabox (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Mange (TV film)
2010 Zabijte mě, prosím

TV seriály

2010 Kali (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Mange (TV film)

Dokumentární

2014 Sex & Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace