foto

Bill Farmer

  • nar. 1952
    Pratt, Kansas, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Generational Sins
2016 Zpívej
2008 Horton
2007 Divoké vlny
Jak zapojit domácí kino
2006 (Ne)šťastně až na věky
2005 Mickey's Around the World in 80 Days
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Lví král 3: Hakuna Matata
Search for Mickey Mouse, The
Tři mušketýři
U nás na farmě
2003 Medvědí bratři
Mickey's PhilharMagic
Very Merry Christmas Sing Along Songs
2002 Mickey's House of Villains
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
Příšerky s.r.o.
2000 Bob's Video
Goofy ve filmu
1999 Co se stalo o Vánocích
Disney's Mouseworks Spaceship
Men in Scoring Position
Speedway Junky
Toy Story 2: Příběh hraček
Železný obr
1998 Casper a Wendy (TV film)
Pocahontas 2: Cesta domů
Pumpkin Man (TV film)
Spirit of Mickey, The
Troops
Život brouka
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Herkules
1996 Disney Sing-Along-Songs: Disneyland Fun
Space Jam
1995 Goofy na výletě
Runaway Brain
Toy Story: Příběh hraček
1994 Disney Sing-Along-Songs: The Twelve Days of Christmas
1993 A Goof Troop Christmas (TV film)
1991 Kráska a zvíře
1990 Princ a chuďas
1987 RoboCop

TV seriály

2019 Amphibia (TV seriál)
Reunion (S01E20)
Children of the Spore / Anne of The Year (S01E19)
The Big Bugball Game / Combat Camp (S01E18)
další epizody (20)
2017 Mickey a závodníci (TV seriál)
2016 Robot Chicken (TV seriál)
Not Enough Women (S08E19)
2014 7T (TV seriál)
Myšák Mickey (TV seriál)
Fire Escape (S02E02)
Třetí kolo u stolu (S01E17)
Tapped Out (S01E16)
další epizody (4)
2013 Myšák Mickey (TV seriál)
Náměsíčný (S01E14)
Bramborland (S01E13)
Psí kusy (S01E11)
další epizody (8)
Robot Chicken (TV seriál)
Immortal (S06E20)
2011 Mickeyho myškacviky (TV seriál)
2010 Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Vysněná svatba (S04E21)
2006 Mickeyho klubík (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Password: Swordfish (S02E10)
Rodigitti (S02E08)
2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
Raw Toonage (TV seriál)
1987 Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)

Dokumentární

2020 It's A Dog's Life (TV seriál)
2013 Love All Humans
2002 Conversation with Bill Farmer, A
2001 Disney's 'Snow White and the Seven Dwarfs': Still the Fairest of Them All
1987 Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky