foto

Theodor Morell

  • nar. 22.7.1886
    Trais-Münzenberg, Hessen, Německá říše
  • zem. 26.5.1948 (61 let)
    Tegernsee, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál) - a.z.
2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
2008 Mocný Hitler (TV film) - a.z.
1977 Hitlerova kariéra - a.z.
1953 Bis fünf nach zwölf - Adolf Hitler und das 3. Reich - a.z.
1942 Divide and Conquer - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky