foto

Alexandr Feklistov

  • nar. 7.12.1955 (63 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 NO-ONE
2010 Kdo jste, pane Ka?
Smerť v pensně ili Naš Čechov
2009 Bomžicha 2 (TV film)
Děň zavisimosti
Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Bomžicha (TV film)
Mjortvyje duši
Na kryše mira
Tajemný ostrov
2005 Mama, ně gorjuj 2
2003 Kamenskaja 3: Sedmaja žertva (TV film)
Kamenskaja 3: Stilist (TV film)
2002 Upasť vverch
2001 Lavina
V avgustě 44-go
2000 Dom dlja bogatych
Ljubov do groba
Sobstvěnnaja těň
Zavist bogov
1995 Gribojedovskij vals (TV film)
1994 Děti čugunnych bogov
Katia Ismaïlova
Koroli Rossijkogo syska: Ubijstva Buturlina
Kurskij fank
1993 Rok psa
Russkij regtajm
Višňovij sad
1992 Kaaperatyj 'Palitbjuro' abo budze dojgim razvitanne
Luna Park
Prorva
Stalin (TV film)
1991 I vozvraščajetsja větěr...
Krasnyj ostrov
Slomannyj svět
Uvnitř kruhu
Zavtra
1989 Baltazarova hostina aneb Noc se Stalinem
Ljubov s privilegijami (TV film)
Uroki v konce vesny
1988 Eti... tri věrnyje karty...
Otcy
Stukač
1987 Zahrada přání
Šura i Prosvirňak
1986 Oddíl
Plumbum - nebezpečná hra
1985 Doktor Jekyll a pan Hyde
Pered samim soboj (TV film)
1984 První vlak (TV film)
Součastniki

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2018 Svaty 7 (TV seriál)
2017 Optimisty (TV seriál)
2016 Kurkul (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2014 Syn za otca (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Svaty 6 (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Jalta-45 (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Něvinovnyj (S02E06)
2009 Kaťa (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2007 Ubiť změja (TV seriál)
2006 Tanker 'Tango' (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Tolko ty... (TV seriál)
2003 Kamenskaja 3 (TV seriál)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
Podozrenie (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace