foto

Lou Ferguson

  • nar. 8.8.1944 (73 let)
    Trinidad
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Occupant
2006 Irská krev
2004 Stone Mansion
2002 Krásná pokojská
2000 Úderný Jack
1994 Takhle se mi to líbí
1990 Man Called... Rainbo, A
1989 Raisin in the Sun, A (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
1970 Není úkrytu

TV seriály

2014 Forever (TV seriál)
Pilot (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace