foto

William J. Hole Jr.

  • nar. 1.12.1918
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 11.2.1990 (71 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1961 The Continental Twist
The Devil's Hand
1960 Four Fast Guns
1959 Ghost of Dragstrip Hollow
Speed Crazy
1957 Hell Bound

TV seriály

1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace