foto

Nick Hunnings

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zaprášená tajemství: Pokoj smrti (TV film)
2007 Paralelní svět (TV film)

TV seriály

2017 Imposters (TV seriál)
We Wanted Every Lie (S01E03)
Útěk z vězení (TV seriál)
Cesta do Phaecie (S05E06)
2016 iZombie (TV seriál)
Fifty Shades of Grey Matter (S02E11)
2015 Proof (TV seriál)
The Romeo Section (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Heslo (S03E04)
Přesvědčování (S03E03)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Remember Me (S02E09)
další epizody (4)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Arrow (TV seriál)
Největší slabina (S02E11)
2013 Cult (TV seriál)
Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cvrček (S02E10)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
There Will Be Blood (S07E22)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2008 Smallville (TV seriál)
Cestovatel (S07E14)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace