foto

Jan Dose

  • nar. 10.5.1985 (35 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Lakritz (TV film)
2017 Tatort - Fangschuss (TV film)
2015 9. duben
2013 Schlussmacher
2011 Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Barriere
Jindřich IV. Navarrský
The Final Fax
Ve stínu koňských stájí (TV film)

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Mundraub (S16E23)
2018 Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
Der steinerne Gast (E03)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Fehler im System (S20E32)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
Ewig Dein (E01)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Schwierige Patienten (S02E01)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Litvinovova finta (S05E09)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky