foto

Jan Dose

  • nar. 10.5.1985 (34 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wolfsland - Das heilige Grab (TV film)
2018 Wolfsland - Der steinerne Gast (TV film)
Wolfsland - Irrlichter (TV film)
2017 Tatort - Fangschuss (TV film)
2016 Wolfsland - Ewig Dein (TV film)
Wolfsland – Tief im Wald (TV film)
2015 9. duben
2013 Schlussmacher
2011 Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2010 Barriere
Jindřich IV. Navarrský
The Final Fax
Ve stínu koňských stájí (TV film)

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Litvinovova finta (S05E09)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace