foto

Arnaldo André

  • nar. 12.11.1943 (75 let)
    San Bernardino, Paraguay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Roman
2011 Penumbra
2009 Rybí dítě
2008 La extranjera
1973 José María y María José: Una pareja de hoy
1972 Mi amigo Luis
1971 Argentino hasta la muerte
Un guapo del 900

TV seriály

2011 Únicos, Los (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2006 Al Límite (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Piel naranja años después (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2002 Lejana cómo el viento (TV seriál)
2000 Abrázame muy fuerte (TV seriál)
1999 Argentina de Tato, La (TV seriál)
1997 Co dokáže láska (TV seriál)
Ricos y famosos (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
1992 Corazones de fuego (TV seriál)
1990 Amándote II (TV seriál)
Pobre diabla (TV seriál)
Romanzo (TV seriál)
1988 Amándote (TV seriál)
1985 Infiel, El (TV seriál)
1978 María del Mar (TV seriál)
1977 Hombre que yo inventé, El (TV seriál)
Rafaela (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky