foto

Jekatěrina Semjonova

  • nar. 18.4.1971 (48 let)
    Monino, Moskevská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moskovskije tajny. Grafskij park (TV film)
Moskovskije tajny. Libereja (TV film)
Moskovskije tajny. Prokljatije Mastěra (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Opasnyj pěrepljot (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
Nadlomlennyje duši (TV film)
2016 Večnoje svidanije (TV film)
2014 Šreděr
2013 Šesť sotok sčasťja (TV film)
2009 Pikap: Sjom bez pravil
2008 Ubijstvo v dačnyj sezon (TV film)
2007 Psichopatka (TV film)
Tak ně byvajet (TV film)
2005 1-j Skoryj (TV film)
2000 Prezident i jego vnučka
1993 Greshnitsa v maske
Plenniki udači
1992 Odna na million
Uviděť Pariž i uměreť
1989 Lestnitsa
1987 Mužskije portrety

TV seriály

2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Mjortvoje ozero (TV seriál)
2017 Nastupit rassvet (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mať (E06)
Lesnik (TV seriál)
Kovarstvo (S02E05)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Děti do 16... (S02E29)
další epizody (19)
2010 Marusja (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Dalnobojščiki (S01E14)
Vervolf iz Vyšněgorska (S01E13)
další epizody (12)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Poka nět

Host

TV pořady

2001 Poslednij geroj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky