foto

Marta Aledo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Das Kind
Rozkoš v oblacích
2009 Ostuda
Rozervaná objetí
2007 13 růží
2006 Mujeres en el parque
Všechny polohy lásky
2005 Abys na mne nezapomněl
Ponys
Princezny
Reinas
Tajemná moc
2000 Besos para todos
1997 Airbag

TV seriály

2018 Vis a vis (TV seriál)
Lo que sabemos de los monstruos (S03E08)
Fuimos niñas (S03E07)
Seis meses dan para mucho (S03E06)
další epizody (8)
2016 Vis a vis (TV seriál)
Líquido (S02E13)
Plátano y limón (S02E12)
Patrona de los desamparados (S02E11)
další epizody (13)
2015 Vis a vis (TV seriál)
El principio de las tortugas (S01E11)
Gato gris (S01E10)
Negra, negrita, negrata (S01E09)
další epizody (11)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
2013 Gran Reserva. El origen (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2011 Sofía (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
Lex (TV seriál)
U.C.O. (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Seattle
2015 Jingle

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Seattle
2015 Jingle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace