foto

Aslı Tandoğan

  • nar. 2.4.1979 (39 let)
    Ankara, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Erkekler De Ağlar
2015 Git Basimdan
2014 Kendime Iyi Bak
2013 Behzat Ç. Ankara yaniyor
2007 Kabadayi
2003 Gülüm

TV seriály

2018 Yuvamdaki Düşman (TV seriál)
2016 Melek İle Serhat (TV seriál)
Oyunbozan (TV seriál)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
2013 A.Ş.K. (TV seriál)
2012 Atlılar (TV seriál)
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV seriál)
2011 Zehirli Sarmaşık (TV seriál)
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV seriál)
2009 Kapaliçarsi (TV seriál)
2007 Dicle (TV seriál)
Dudaktan kalbe (TV seriál)
2006 29-30 (TV seriál)
Ahh İstanbul (TV seriál)
2005 Aşka Sürgün (TV seriál)
2004 Büyük Umutlar (TV seriál)
2003 Kurşun Yarası (TV seriál)
Sınırlı Aşk (TV seriál)
Çınaraltı (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace