foto

Irena Olivová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2003 Janek nad Janky (TV film)
2002 O princezně se zlatým lukem (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Požírač medvědů (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Nevinný (TV film)
Pohádka o Faustovi (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Houpací křeslo (TV film)
Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
1993 Kouzelná noc (TV film)
Kurýr (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1991 Šance jako hrom (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)

TV seriály

2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ohněstrůjce (S02E02)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Černá ruka (S01E12)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
další epizody (7)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

1991 Případ Salieri (TV film)

Střihačská filmografie

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace