foto

Květa Zavřelová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Osmy (TV film)
Vrba (studentský film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
Sebemilenec (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 Posel
Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka (TV film)
Šťastný smolař (TV film)
100x nic
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Alma (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
Trofej (TV film)
2007 Český Honza (TV film)
O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
Zvědavý osel (TV film)
1996 Požírač medvědů (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
Posel (TV film)
Sen o krásné panně (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
1990 Zbabělec (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Bratr Paleček (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Kousek štěstí na 14 (TV film)
Šahrazád (TV film)
1984 Narozeniny (TV film)
Víc než případ (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Chladna zrána (TV film)
1982 Šťastný domov (TV film)
1977 Kufr plný nadějí (TV film)
1976 Nevěsta v pytli (TV film)
Racek (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
Poklad (S03E04)
další epizody (6)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (11)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Repetent (S01E10)
další epizody (11)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace