foto

Květa Zavřelová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Osmy (TV film)
Vrba (studentský film)
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
Sebemilenec (TV film)
Sněžný drak (TV film)
2012 100x nic
Posel
Šťastný smolař (TV film)
2011 Tchyně a uzený (TV film)
2010 Alma (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
2008 Tajemství dešťového pokladu (TV film)
Trofej (TV film)
2007 O kominickém učni a dceři cukráře (TV film)
Český Honza (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
Zvědavý osel (TV film)
1996 Požírač medvědů (TV film)
Prsten a řetěz (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
Posel (TV film)
Přijeď si pro mě, tady straší (TV film)
Sen o krásné panně (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Případ s černým vzadu (TV film)
1991 Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
1990 Zbabělec (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
Úraz (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Bratr Paleček (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Kousek štěstí na 14 (TV film)
Šahrazád (TV film)
1984 Narozeniny (TV film)
Víc než případ (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Chladna zrána (TV film)
1982 Šťastný domov (TV film)
1977 Kufr plný nadějí (TV film)
1976 Nevěsta v pytli (TV film)

TV seriály

2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Boleslav Polívka (E03)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Okno do hřbitova (E13)
Králíci se nedočkali (E12)
Pavouček (E11)
další epizody (12)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)
Dědic (S03E05)
Poklad (S03E04)
další epizody (6)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Vzácná návštěva (E11)
Ženy a zpěv (E10)
Zabijačka (E09)
další epizody (11)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
Loupežník (S02E12)
Hypnotizér (S02E11)
další epizody (11)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
Repetent (S01E10)
další epizody (11)
1999 Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
Hluboká propast (E04)
Pekelný stroj (E02)
Sólokapr (E01)
1996 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Krutá daň omylu (E11)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)
Zlatá klec (E06)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Camel story (E02)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Divadelní záznam

1981 Svatba (divadelní záznam)
1976 Racek (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky