foto

Gale Gordon

  • nar. 20.2.1906
    New York City, New York, USA
  • zem. 30.6.1995 (89 let)
    Escondido, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Lidé z předměstí
1981 Bungle Abbey (TV film)
1980 Lucy Moves to NBC (TV film)
1977 Lucy Calls the President (TV film)
1968 Elvis: Speedway
1965 Seržant Deadhead
1961 All Hands on Deck
All in a Night's Work
Dondi
1960 Visit to a Small Planet
1959 Don't Give Up the Ship
The 30 Foot Bride of Candy Rock
1958 Rally 'Round the Flag, Boys!
1956 Our Miss Brooks
1953 Francis Covers the Big Town
1952 Here Come the Nelsons
1950 A Woman of Distinction
1942 Here We Go Again
1933 Elmer, the Great

TV seriály

1986 Life with Lucy (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1960 Pete and Gladys (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1957 Sally (TV seriál)
1956 The Brothers (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
1952 Our Miss Brooks (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Ricky Asks for a Raise (S01E36)
Lucy's Schedule (S01E34)

Dokumentární

1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1976 CBS Salutes Lucy: The First 25 Years (TV film)

Host

TV pořady

1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace