foto

Al Gore

  • nar. 31.3.1948 (71 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zvláštní vztahy (TV film) - a.z.
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Futurama: Benderovo parádní terno (video kompilace)
2001 Talking to Americans (TV film)
2000 The Final Days
1993 1993 Environmental Media Awards (TV film)

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál) - a.z.
2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2004 Tanner on Tanner (TV seriál)
1999 Futurama (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (14)

    • 3.2.2013  12:14
    Kubrickon
    (hodnocení, komentáře)

    je to hajzl

    • 24.10.2010  12:29
    StrYke
    (hodnocení, komentáře)

    V pohodě člověk, který si dokáže dělat srandu sám ze sebe (viz. Futurama)

    • 10.11.2007  00:36
    berg.12
    (hodnocení, komentáře)

    Můžete si to s ním vyříkat osobně ;) www.csfd.cz/herec/35179-klaus-vaclav/

    • 9.11.2007  20:48
    liborek_
    (hodnocení, komentáře)

    pshimi: njn...don Quijote...:)) Stejně bych chtěl vidět tyhle dva v přímé diskuzi... Problém bude v tom, že náš "vždy mám pravdu" se jí bojí a Al Gore zase neví, kdo to ten jeho oponent vlastně je...

    • 9.11.2007  20:45
    Bay_watch
    (hodnocení, komentáře)

    možná klaus nemůže za to, že je tak blbej a sebestřednej... kua, co to kecám...

    • 8.11.2007  01:53
    liborek_
    (hodnocení, komentáře)

    "The recent awarding of Nobel Prize to the main apostle of this hypothesis was the last straw because by this these ideas were elevated to the pedestal of holy and sacred uncriticisable truths." Kdopak uhodne, kdo je autorem tohoto výroku, proneseného v Londýně 7.listopadu...? :))

    • 13.10.2007  14:09
    Matty
    (hodnocení, komentáře)

    Nobelovka pro Gorea mi udělala radost už kvůli tomu, jakou radost neudělala Klausovi.

    • 12.10.2007  20:17
    liborek_
    (hodnocení, komentáře)

    StarsFan: upřímně řečeno nejsem rád, že ji dostal... Dostat ji měl jen IPCC

    • 12.10.2007  19:28
    Dan9K
    (hodnocení, komentáře)

    Za chvíli mu budeme možná přát i k prezidentskému úřadu...a potom možná ještě k něčemu většímu, třeba to dotáhne až na papeže! Ale tam bych raději viděl Václava Klause. Protože, přiznejme si, koho jiného tam dát?

    • 12.10.2007  15:46
    StarsFan
    (hodnocení, komentáře)

    Taky blahopřeju k Nobelovce :-) Hodně jsem mu ji přála...

    • 12.10.2007  13:00
    liborek_
    (hodnocení, komentáře)

    Blahopřeju Alovi k Nobelově ceně za mj. Nepříjemnou pravdu :-)

    • 26.2.2007  19:22
    StarsFan
    (hodnocení, komentáře)

    Blahopřeju Alovi za Oscara za Nepříjemnou pravdu :-)

    • 26.2.2007  12:54
    Kass
    (hodnocení, komentáře)

    Nejzajímavější je, když si člověk uvědomí, že svět mohl dost možná vypadat ale hooodně jinak kdyby mu tenkrát bylo přiřknuto vítězství v am.prezidentských volbách. Kua je to škoda, určitě by totiž nevypadal hůř...

    • 19.2.2007  14:54
    StarsFan
    (hodnocení, komentáře)

    Doufám, že se dočkáme i Ala Gora jako prezidenta USA :-)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky