foto

Alex Terzieff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pravidla podsvětí
2007 Vzpoura v Seattlu

TV seriály

2015 Z Nation (TV seriál)
Batch 47 (S02E04)
The Murphy (S02E01)
2014 Z Nation (TV seriál)
Welcome to the Fu-Bar (S01E07)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The (Very) Big Bird Job (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace