foto

Christy Choi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 F**Ked Up
2016 Penumbra

TV seriály

2018 Bude líp (TV seriál)
Monsters in the Moonlight (S03E04)
Holding (S03E02)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Atentát (S08E12)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Z Nation (TV seriál)
Welcome to the Fu-Bar (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace