foto

Bryant Gumbel

  • nar. 29.9.1948 (70 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pan Rosnička
1997 Kontakt
1991 Poldovi v patách
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1978 Nebe může počkat

TV seriály

2007 Cestovatel (TV seriál) - a.z.
A Love of a Lifetime (E01) - a.z.
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
Fair Weather Fran (S05E08)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puffy Shirt (S05E02)

Dokumentární

2015 Harry Benson: Shoot First
2010 Magic & Bird: A Courtship of Rivals (TV film)
2000 Ali-Frazier I: One Nation... Divisible (TV film)
1998 Pablo Escobar: Kokainový král (TV film)
1996 Muhammad Ali: The Whole Story (TV film)

TV pořady

2015 Operace mozku (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Dateline NBC (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace