foto

Jackie Cruz

  • nar. 8.8.1986 (33 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Nice Girl Like You
Faraway Eyes
2019 13 Steps
The Dying Kind
2015 Cleveland.

TV seriály

2020 Hodný holky (TV seriál)
Egg Roll (S03E03)
Not Just Cards (S03E02)
2019 Orange Is the New Black (TV seriál) - herec, a.z.
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (11)
2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (9)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (11)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
další epizody (12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín minulosti (S06E19)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (11)
Vzpomínky (TV seriál)
True Identity (S03E11)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Vysoké citlivky (S01E11)
Bora Bora Bora (S01E10)
další epizody (7)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
The New Guy (S06E04)

Dokumentární

2018 This Changes Everything

Hudební videoklipy

2017 Mona Haydar - Dog (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)
2009 Kourtney a Khloe dobývají Miami (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky