foto

Daniel B. Ullman

  • nar. 18.10.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.10.1979 (61 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Wyatt Earp: Return to Tombstone
1972 Deadly Harvest (TV film)
1961 Tajuplný ostrov
1959 Battle of the Coral Sea
Dobrý den na věšení
Face of a Fugitive
Přestřelka v Dodge City
1958 The Case Against Brooklyn
1957 Badlands of Montana
Last of the Badmen
The Oklahoman
1956 Canyon River
The First Texan
1955 An Annapolis Story
At Gunpoint
Bobby Ware Is Missing
Dial Red O
Seven Angry Men
Sudden Danger
The Warriors
Wichita
1954 Forty-Niners, The
Two Guns and a Badge
1953 Fighting Lawman, The
Fort Vengeance
Kansas Pacific
Star of Texas
The Marksman
The Maze
The Royal African Rifles
1952 Fort Osage
Hiawatha
Kansas Territory
Montana Incident
Waco
Wagons West
Wild Stallion
Wyoming Roundup
1951 Cavalry Scout
Flame of Stamboul
Montana Desperado
Smuggler's Gold
The Big Gusher
The Longhorn
1950 Cherokee Uprising
Hot Rod
Outlaws of Texas
Silver Raiders
1949 Red Desert
Square Dance Jubilee

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Cold Hands, Warm Heart (S02E02)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace