foto

Sacha Dhawan

  • nar. 1984
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Boy with the Topknot (TV film)
2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
Po zániku Země
Tractate Middoth, The (TV film)
2010 Uvězněna s monstrem
2006 Šprti
2003 EastEnders: Perfectly Frank (TV film)

TV seriály

2018 Iron Fist (TV seriál)
A Duel of Iron (S02E10)
War Without End (S02E09)
Citadel on the Edge of Vengeance (S02E08)
další epizody (10)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Dragon Plays with Fire (S01E13)
Bar the Big Boss (S01E12)
Lead Horse Back to Stable (S01E11)
další epizody (5)
Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
2016 In the Club (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Not Safe for Work (TV seriál)
The Interceptor (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E06)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E05)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E04)
další epizody (4)
In the Club (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Hold the Front Page (S04E05)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
The Deep (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Chuggington - Veselé vláčky (TV seriál)
Wired (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
2001 Weirdsister College (TV seriál)
1999 Last Train, The (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)

Dokumentární

2013 National Theatre Live: 50 Years on Stage (TV film)

TV pořady

2011 The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace