foto

André Kaminski

  • nar. 18.3.1985 (34 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Unesená v Istanbulu
2006 Glück auf vier Rädern (TV film)
Hagen PM
2005 Sex Up - Ich könnt' schon wieder (TV film)
2003 Der Herr der Wüste (TV film)
Hlasy minulosti (TV film)
Mensch Mutter
Sex Up - Jungs haben's auch nicht leicht (TV film)
2002 Der Freund meiner Mutter (TV film)
2001 Nepřítel před branami
2000 Kalhoty v pozoru
1999 Nicht ohne meine Eltern (TV film)
1998 Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)

TV seriály

2006 Na čem záleží (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace