foto

Kazuo Kitamura

  • nar. 11.3.1927
    Tokio, Japonsko
  • zem. 6.5.2007 (80 let)
    Shinjuku, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hokušin naname ni sasu tokoro
2006 Futó fukucu
Goya-champuru
Nihon činbocu
2005 Henšin
Metasequoia no ki no shita de
Šinobi
2003 Kaseifu wa mita! 21 (TV film)
2001 Nippon no kuroi nacu: Enzai
Vlažná voda pod červeným mostem
1999 Nodo džiman
1997 Curibaka nišši 9
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
1992 Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1991 Kageró
1990 A-ge-man
1989 Yume no matsuri
Černý déšť
1988 Guriin rekuiemu
Kanašii iro janen
1986 Katajoku dake no tenši
1983 Gejša
1982 Aladinova kouzelná lampa
Kaikjó
Maboroši no miuumi
1981 Eidžanaika
Sailor fuku to kikandžú
1980 Nippon keishichô no haji to iwareta futari: keiji chindôchû
1979 Hondžicu tadaima tandžó
Howaito rabu
Moje úloha je pomsta
Muž, který ukradl slunce
Tacu no ko Taró
1978 Inubue
Mitsuyaku: Gaimushô kimitsu rôei jiken
1976 Ganpeki no haha
1975 Kinkanšoku
1972 Letní vojáci
Léto lásky
Moji mlčenliví přátelé
1971 Saredowareraga bibi yori wakarenôta
1970 Gekidó no šówaši 'Gunbacu'
Tora! Tora! Tora!
1969 Hitorikko
Šówa onna džingi
1968 Daiakutó
Hluboká touha po božstvu
Jami o saku ippacu
Neon taiheiki
Nihon guerrilla džidai
Onna to misoširu
1967 Bakuha sanbjómae
Honô to onna
Nihon no ičiban nagai hi
1966 Danrjú
Eikó e no čósen
Úvod do antropologie
1965 Hijameši to Osanto-čan
Himo
Honkon no široi bara
Kaidan semuši otoko
Kono koe naki sakebi
Tóbó
1964 Akudžo
Kwaidan
Kóge
Midareru
Nihiki no mesu inu
Otokogirai
Rjódžin nikki
Rudá vražedná touha
Samurai větroplach
1963 Kekkon no sekkei
Nebe a peklo
Záznam o japonském hmyzu
1962 Ashita aru kagiri
Hoši no hitomi o mocu otoko
Nakundžanai ze
Wakai hito
1960 Joru no nagare
1959 Anja kóro
Lidský úděl 1.: Čistá láska
1955 Kokoro ni hana no saku hi made
1953 Nigorie

TV seriály

2004 Churasan 3 (TV seriál)
2003 Musaši (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
Ošin (TV seriál)
1978 Široi kjotó (TV seriál)
1975 Oretači no kunšó (TV seriál)
Oretači no tabi (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1971 Tennó no seiki (TV seriál)
1964 Ako róši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace