foto

Aharon Ipalé

  • nar. 27.12.1941
    Maroko
  • zem. 27.6.2016 (74 let)
    Tel Hashomer, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 I'll Be Home Soon
2006 The Ten Commandments: The Musical (divadelní záznam)
2001 Mumie se vrací
2000 Princess and the Barrio Boy, The (TV film)
1999 Mumie
1998 Calvin v Aladinově paláci
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1994 Anděl strážný
Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 Americký ninja 5
Syn Růžového Pantera
1991 Eye of the Widow
The Great Pretender (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Fantom v Monte Carlu (TV film)
The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
1989 Erik
Top of the Hill (TV film)
1988 Vibrace
1987 Ishtar
1985 Beverly Hills Cowgirl Blues (TV film)
Code Name: Foxfire (TV film)
Gesher Tzar Me'od
The Shooting Party
1983 Rita Hayworth: The Love Goddess (TV film)
Sadat (TV film)
1982 Escape to Love
Who Dares Wins
1980 The Happy Hooker Goes Hollywood
Xanadu
1979 Concorde - Letiště 1979
1978 The Immigrants (TV film)
1977 The Hostage Heart (TV film)
Too Hot to Handle
1976 Operace Blesk (TV film)
1974 Mojžíš (TV film)
1972 Innocent Bystanders
1971 Šumař na střeše
1970 Madron
1969 Creative Impulse, The (TV film)

TV seriály

2015 Krize (TV seriál)
There Will Be Consequences (E10)
Swim, Shmuley, Swim (E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Chobotnice (S03E09)
2013 Bible (TV seriál)
2006 V utajení (TV seriál)
Torture (S02E03)
2002 Alias (TV seriál)
Přiznání (S01E11)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Rovnováha sil (S01E03)
Tak to začíná (S01E02)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Going to the Dogs (S02E20)
1987 MacGyver (TV seriál)
Oheň a led (S03E05)
1986 Knight Rider (TV seriál)
Vůně růží (S04E11)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky