foto

Ross Bagley

  • nar. 5.12.1988 (30 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gilded Cage
2017 Dead Ringer
1996 Den nezávislosti
Oko za oko
1995 Babe - galantní prasátko
1994 Malí uličníci

TV seriály

1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Modus operandi (S01E06)
1990 Fresh Prince (TV seriál)

Dokumentární

1996 Independence Day: The ID4 Invasion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky