foto

Heather Karasek

  • nar. 28.10.1988 (30 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Megalodon (TV film)
Witness Unprotected (TV film)
2016 Ďábelská ošetřovatelka (TV film)
2015 Nevlastní dcera
2014 A Better You

TV seriály

2012 Sketchy (TV seriál)
Staged (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Major Lazer feat. Peaches & Timberlee - Scare Me (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Superžralok
1994 Malí uličníci

TV seriály

2012 Sketchy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky