foto

Lisa Ciara

  • nar. 3.12.1982 (36 let)
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ohnivé tornádo (TV film)
2012 Kiss and a Promise, A
Officer and a Murderer, An (TV film)
2008 Protiklady se přitahují
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
2005 Čtyři bratři
2004 Godsend
1995 Nerovný zápas (TV film)

TV seriály

2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Zpátky v čase (S02E10)
2008 Hranice (TV seriál)
M.V.P. (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace