foto

David Alan Basche

  • nar. 25.8.1968 (50 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Almost Home
Egg
2017 Sidney Hall
2016 Rovnost
2012 Backwards
2011 Ocelová pěst
Správci osudu
2010 Sex ve městě 2
2008 Quality Time
2006 I'll Believe You
Let číslo 93
Sklapni a zpívej
2005 Válka světů
Šílená láska
2004 Mr. Ed (TV film)
Vezmi mě domů (TV film)
2002 Hollywood, Hollywood
Hourly Rates
NBC's Funniest Outtakes (TV film)

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Operace Davenport (E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Konečná (S03E15)
2016 Bude líp (TV seriál)
Alarms (S01E06)
Mrtvý bod (TV seriál)
Starožitníkův krám (S01E17)
Jak prosté (TV seriál)
Krvavé břímě (S04E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cena za spravedlnost (S07E03)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
The Exes (TV seriál)
Along Came Holly (S04E22)
What Dreams May Come (S04E21)
Gone Girls (S04E20)
další epizody (15)
2014 The Exes (TV seriál)
Catch It 'Cause You Can (S04E07)
Dawn of the Dad (S04E06)
Oh Brother Here Art Thou (S04E05)
další epizody (15)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Není co skrývat (S03E02)
The Exes (TV seriál)
How the Grinch Spent Xmas (S03E12)
True Lies (S03E11)
My Ex-Boyfriend's Wedding (S03E10)
další epizody (12)
2012 The Exes (TV seriál)
Pirates of the Care of Eden (S02E12)
He's Gotta Have It (S02E11)
Sister Act (S02E10)
další epizody (17)
2011 The Exes (TV seriál)
An Inconvenient Tooth (S01E05)
Lutz and the Real Girl (S01E04)
Working Girl (S01E03)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední ulice na Manhattanu (S10E04)
2010 Ve službách FBI (TV seriál)
Musím to vědět (S02E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Savior (S11E14)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Ten: Let It Be (S02E03)
Chapter Six: Take the High Road (S01E06)
Chapter Four: Bombay Highway (S01E04)
další epizody (6)
Mentalista (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Bez obalu (S01E15)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bílý muž (S05E14)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Believe (S02E08)
Shame (S02E07)
2003 Miss Match (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Rozina nová práce (S10E24)
Nebezpeční kamarádi (S10E23)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Agony (S09E05)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bandwagon

Producentská filmografie

Filmy

2018 Egg

Host

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2011 The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2002 Player$ (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace