foto

Katrin Bühring

  • nar. 16.5.1977 (42 let)
    Rathenow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
2018 Mama Told Me Not To Look Into The Sun (studentský film)
2017 Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
Shadows in the Distance
2014 Dina Foxx: Tödlicher Kontakt (TV film)
2012 Zu dir?
2011 Dating Lanzelot
Tatort - Der schöne Schein (TV film)
2007 Die Todesautomatik (TV film)
2006 Tod einer Freundin (TV film)
2005 Reblaus (TV film)
Stages (studentský film)
2002 In einer Nacht wie dieser (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Oskar (TV film)
2001 Romeo (TV film)
2000 Eine Hand schmiert die andere (TV film)
1999 Poppen
1998 Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)

TV seriály

2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (11)
Wilsberg (TV seriál)
Prognose Mord (E60)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Kobra 11 (TV seriál)
Duchové minulosti (S22E07)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Offene Rechnung (S01E16)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mehr als nur das (S11E09)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky