foto

Cay Helmich

  • nar. 2.9.1962 (57 let)
    Brüggen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hard Way: Akční muzikál
2010 Ve věku Ellen
2007 Leroy
2006 Alternate Ending
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2003 Identity Kills
1997 Harald
1993 Waschbär

TV seriály

2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Frau am Fenster (S08E20)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Katastrophe (S13E27)
Pyrrhussieg (S13E26)
Bittersüße Augenblicke (S13E25)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Auto Fritze (TV seriál)
Cluedo - Das Mörderspiel (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky