foto

Eddie Jones

  • nar. 1937
    Washington, Pennsylvania, USA
  • zem. 6.7.2019
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Disconnect
2009 Act Your Age
2005 Bojuj, Tommy!
2004 Terminál
2003 Seabiscuit
Zpívající detektiv
2000 Neviditelný (TV film)
Vrať se mi
1999 Mám prostě pech
1998 Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
True Friends
Zapadákov
1995 Dopis vrahovi (TV film)
Nebezpečná známost (TV film)
Postrach (TV film)
1993 Konečné odvolání (TV film)
Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně (TV film)
Return of Ironside, The (TV film)
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Slídilové
Velké vítězství
1991 Rocketeer
Rodina (TV film)
1990 Cadillac se slevou
Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Stanley a Iris
Švindlíři
1989 American Blue Note
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Naučím tě zabíjet
Předurčena k vraždě (TV film)
Uzavřený případ (TV film)
1987 Temné síly
1985 Invaze U.S.A.
Lunapark smrti
Rok Draka
1984 C.H.U.D.
1983 Záměna
1982 Americké monstrum
Supervisors
1981 Pán velkoměsta
1980 První smrtelný hřích
1978 On the Yard
Pokrevní bratři

TV seriály

2015 Aquarius (TV seriál)
Sick City (S01E08)
Cease to Resist (S01E07)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Catherine (S01E03)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Naming Names (S05E03)
1993 Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1991 Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (6)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
Trick or Treat (S01E01)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky