foto

Karel Tobis

  • nar. 5.7.1903
    Praha, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.10.1949 (46 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1938 Slečna matinka - divadelní hra
1936 Na tý louce zelený - divadelní hra
Uličnice - divadelní hra
1935 Výkřik do sibiřské noci
1934 Anita v ráji
1932 Děvčátko, neříkej ne!
Tisíc za jednu noc
1931 Aféra plukovníka Redla
1930 Fidlovačka

Divadelní záznam

1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam) - divadelní hra
1970 Uličnice (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky