foto

Jurij Kara

  • nar. 12.11.1954 (64 let)
    Stalino (Doněck), Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Glavnyj
2002 Intěresnyje mužčiny
Ja - kukla
1994 Master i Margarita
1988 Vory v zakoně

TV seriály

2005 Zvězda epochi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace