foto

Tommy Karlsen

  • nar. 9.6.1975 (44 let)
    Baerum, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Asfaltevangeliet
2000 Grinch
Zachránci moře
1999 Pettson a Fiškus
1993 De blå ulvene
1992 Giftige løgner
1991 Hvíti víkingurinn
1990 Døden på Oslo S

TV seriály

2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (8)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
další epizody (8)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
My Kind of Town (S01E05)
další epizody (5)
2004 Skolen (TV seriál)
2002 Lekestue (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Fangene på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace