foto

Charles Kay

  • nar. 31.8.1930 (88 let)
    Coventry, West Midlands, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2002 Jak je důležité míti Filipa
1999 Krásní lidé
1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
1996 Unnatural Selection
1994 Never Mind (TV film)
1993 Srdce temnoty (TV film)
1992 Bomber Harris (TV film)
1989 Jindřich V.
1986 School for Vandals
Tajemství rajského ostrova (TV film)
1984 Amadeus
Life and Death of King John, The (TV film)
1980 Nižinský
1976 Loyalties (TV film)
1975 Hennessy
1973 Merchant of Venice, The (TV film)
1972 Duchess of Malfi, The (TV film)
1967 Romeo and Juliet (TV film)
1966 Smrtelný případ
1962 The Wild and the Willing
1960 Piccadilly Third Stop
1958 Bachelor of Hearts

TV seriály

2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Sacrifice (S02E04)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Paradise (S01E06)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hon na lišku (S09E03)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
1994 Law and Disorder (TV seriál)
Lloyds Bank Channel 4 Film Challenge (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Fiddlers Three (TV seriál)
Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Šplhající muž (E06)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
London Embassy (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
My Cousin Rachel (TV seriál)
The Citadel (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
To Serve Them All My Days (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Ejhle Zeus! (E08)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1961 Looking About (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace