foto

Hilmar Eichhorn

  • nar. 18.8.1954 (63 let)
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
2014 Besser als nix
Bornholmská ulice (TV film)
Dessau Dancers
Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
2013 Nacht über Berlin (TV film)
O zlaté huse (TV film)
2012 Für Elise
Každý dělá, co umí
Russendisko
2011 Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Goethe!
Poslední mlčení
2009 Hanebný pancharti
Liebe Mauer
2008 Mein Schüler, seine Mutter & ich (TV film)
Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
10 Sekunden
2007 An die Grenze (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
2006 Die Politesse - Der Film (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Hallesche Kometen
Noch einmal lieben (TV film)
2004 Der Job seines Lebens 2 - Wieder im Amt (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Befreite Zone
Der Aufstand (TV film)
Der Job seines Lebens (TV film)
Ein Schiff wird kommen
Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
Tatort - Veras Waffen (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
2000 Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
1999 Místo činu - Prokletí Jantarové komnaty (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
Tatort - Bierkrieg (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - In Erinnerung an... (TV film)
1985 Ete und Ali
1984 Pension Butterpilz - Das Freizeitparadies (TV film)
Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1983 Im Spiegel (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
1982 Der blaue Oskar (TV film)
1979 Addio, piccola mia
1978 Der gepuderte Mann im bunten Rock (TV film)
1975 Jenny (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Lota ve Výmaru

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
1941 (TV seriál)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Die Kinder der Flucht (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Die Politesse (TV seriál)
Ein Engel für alle (TV seriál)
Kanzleramt (TV seriál)
Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace