foto

Steve Kehela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Duel Frost/Nixon
2001 Evoluce
2000 Grinch
Zamilovaný profesor 2: Klumpovi
Šupák
1999 Ed TV
1997 Alien Avengers (TV film)
1996 Seržant Bilko
Space Jam
1995 Bláznivá vychovatelka
1994 Nebezpečné srdce (TV film)
Revenge of the Red Baron
Čas pravdy
1992 Horké Malibu
Neslušnost (TV film)

TV seriály

2013 Sean Saves the World (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Proto bojujeme (S09E16)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Školní ples (S02E10)
2002 Frasier (TV seriál)
Čekání je nejhorší (S10E08)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Výhodný obchod (S03E13)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pez Dispenser (S03E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky