foto

Olwen Fouere

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 In Orbit
Sea Fever
Zvířata
2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Mandy - Kult pomsty
2017 Stvůra
The Drummer and the Keeper
2015 Ten, který přežil
Traders
2012 First Row Orchestra
2011 Odvrácená strana spánku
Tady to musí být
2000 Saltwater
1996 Vesmírní trakeři
1989 Sám sebou (TV film)
1981 Spánek smrti

TV seriály

2019 The Feed (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Posvátný dar (E06)
Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Curious Works of Roger Doyle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky