foto

Daniele Dublino

  • nar. 1.7.1945 (73 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Donne con le gonne
Nero come il cuore (TV film)
1990 Male oscuro, Il
1988 Pygmalion 88
1986 Aféra Moro
1984 Un amour interdit
1983 Notturno
1982 Venise en hiver (TV film)
1980 Arrivano i bersaglieri
Luca il contrabbandiere
1979 Suor Omicidi
1978 Battaglie negli spazi stellari
Commissario Verrazzano, Il
Vita venduta, Una
1977 Anno zero - guerra nello spazio
Chaotická brigáda
Le lunghe notti della Gestapo
Operazione Kappa: sparate a vista
Ritornano quelli della calibro 38
1976 Italia a mano armata
Poliziotti violenti
Velké vydírání
1975 Caso Raoul, Il
La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori
Sospetto, Il
1974 Colonnello Buttiglione diventa generale, Il
Giubbe rosse
Il saprofita
Lumacone, Il
Nedotýkej se bílé ženy
Tempo dell'inizio, Il
1973 Bílý tesák
Sepolta viva
1972 Audience
Colonna infame, La
Don Camillo e i giovani d'oggi
Svatý Michal měl kohouta
Vysoká karetní hra
1971 Equinozio
La corta notte delle bambole di vetro
La tarantola dal ventre nero
Vyšetřování skončilo, zapomeňte!
1970 Corbari: Hrdina partyzánů
Lettera aperta a un giornale della sera
Lučištník ze Sherwoodu
1969 Atti degli apostoli (TV film)
Ve znamení štíra
1968 Bitva na Sinaji
1964 Indios a Nord-Ovest

TV seriály

1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1987 Generál (TV seriál)
1985 Caccia al ladro d'autore (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
1982 Delitto di stato (TV seriál)
1981 Don Luigi Sturzo (TV seriál)
Illa - Punto di osservazione (TV seriál)
1980 Panagulis bude žít (TV seriál)
1979 Così per gioco (TV seriál)
Luigi Ganna detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace