foto

Elfi Eschke

  • nar. 8.12.1961 (59 let)
    Brémy, Bremen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Náhodný rukojmí
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2007 No Bikini
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Gefühl ist alles (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
2003 Zwei Väter einer Tochter
2002 Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
Meine Schwester, Das Biest
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
1997 Eine fast perfekte Scheidung
Hannah
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
1988 Der Experte
Eis am Stiel, 8. Teil - Summertime Blues
Schwarze Obelisk, Der (TV film)
1984 Podoba čistě náhodná
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)

TV seriály

2012 Oben ohne (TV seriál)
Der Würger (S04E04)
Bettenrochade (S04E03)
Familienbande (S04E02)
další epizody (4)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Stress und Dummheit (E04)
Der Grüne Gnom (E03)
Inkognito (E02)
další epizody (4)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Endstation Prellbock (S03E04)
další epizody (6)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Die lästige Witwe (S02E05)
Der Herr der Insel (S02E04)
další epizody (6)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
Vater kommt (S01E05)
Judith und James (S01E04)
další epizody (6)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Místo činu (TV seriál)
Gegenspieler (S01E197)
Die Macht des Schicksals (S01E189)
1986 Ein heikler Fall (TV seriál)
Reschkes großer Dreh (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)

Dokumentární

2016 Geschichten von der Donau (TV film)
2002 2000 & 1 Night (TV film)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky