foto

Ilja Rautsi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Helsinki Mansplaining Massacre
2016 Neliapila
2015 Finsensus
2009 Křídla & Zuby (studentský film)
2008 Ikkunaprinsessa (studentský film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)

Dokumentární

2015 Spandex Sapiens

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hyvä ihminen
Reija, Queen of the Forest
Soucit především

TV seriály

2019 Dospěláci (TV seriál)
Bosslady (E05)
2013 #lovemilla (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Rehtori (studentský film)
2015 Devotion

Dokumentární

2015 Spandex Sapiens

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Back to the Lover (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Back to the Lover (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace