foto

Kazuki Kitamura

  • nar. 17.7.1969 (49 let)
    Ósaka, prefektura Ósaka, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Eiga Precure Superstars
Kjonen no fuju, kimi to wakare
Kon'ja, romansu gekidžó de
Oku Otoko
2017 Aibó: Gekidžóban IV
Hačinen goši no hanajome
Hicudži no ki
Mugen no džúnin
2016 Boku no Inochi (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
2015 Kiseidžú: Part 2
Nekozamurai: Minami no šima e iku
Oedo Jikenchô Bimi de Sôrô (TV film)
2014 ATARU Supesharu~New York kara no Chousenjou (TV film)
Kindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džiken (TV film)
Kirazu
Kiseidžú: Part 1
Kočičí samuraj
Man from Reno
Terumae romae II
Tochû gesha (TV film)
Trick Movie: The Last Stage, The
Zátah 2
2013 Ataru: the First Love & the Last Kill
Galileo XX - Utsumi Kaoru Saigo no Jiken (TV film)
Jongeun chingoodeul
Manacu no hóteišiki
Night People
SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
2012 Bakugjaku famiglia
Nihon no higeki
SPEC: Šó
Thermae Romae
Yôkai ningen Bem
2010 Space Battleship Yamato
2009 Acacia
Dondžú
Eoddeon bangmun
2008 Dósókai
Džiročó sangokuši
Galileo: Episode Zero (TV film)
Jógiša X no kenšin
2007 Ikiru (TV film)
Kaze no sotogawa
Maiko haan!
Rjú ga gotoku: Gekidžóban
Zou no Hanako (TV film)
2006 Densha otoko Deluxe (TV film)
Hanada šónenši
Hjóten (TV film)
Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
Ō-oku: The Movie
2005 Azumi 2
Mise 1549: Boj o budoucnost
Nureta akai ito
Ooku -War of the Belles- SP (TV film)
Tiger & Dragon Special (TV film)
Yaoh (TV film)
2004 Gojira: Fainaru uôzu
Kaidan šin mimibukuro: gekidžóban
Krev a kosti
Kyō no dekigoto
2003 Atarašii kaze: Wakaki hi no Joda Benzó
Azumi
Jurusarezaru mono
Kanzen naru šiiku: Onna rihacuši no koi
Kill Bill
Messenger, The
Time Limit (TV film)
2002 Jam Films
Onna kunishuu ikki
2001 Man-hole
Rendan
Taan
2000 Chinpira
Freeze Me
Himawari
Kishiwada shônen gurentai: Yakyudan
Swing Man
1999 Kaizokuban Bootleg Film
Kanzen-naru shiiku
Kyohansha
Minazuki
Nihon kuroshakai
1998 Andoromedeia
Joker: Jakubjógami
1991 Juki no Concerto

TV seriály

2018 Signal (TV seriál)
2017 4-go Keibi (TV seriál)
Iši cubute (TV seriál)
2016 Kera (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Hamon (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Nekozamurai 2 (TV seriál)
2014 Hirugao (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
2013 Dandarin: rôdô kijun kantokukan (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
Kaen kita no eijú aterui den (TV seriál)
Nekozamurai (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
2011 Jókai ningen Bemu (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2010 Tôbô bengoshi (TV seriál)
Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
2008 Hokaben (TV seriál)
2007 Bambino! (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Warui Yatsura (TV seriál)
2006 14 Sai no Haha (TV seriál)
Akihabara@Deep (TV seriál)
Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Jaó (TV seriál)
Tokyo Friends (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Oh oku hana no ran (TV seriál)
Ooku -Hana no Ran- (TV seriál)
2003 Anata no tonari ni dare ka iru (TV seriál)
Ooku 3 (TV seriál)
2002 Haru ranman (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Kimi o miagete (TV seriál)
Tantei Kazoku (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Cinderella wa Nemuranai (TV seriál)
Kamisama no itazura (TV seriál)
Limit: Mošimo wagako ga... (TV seriál)
1999 Border (TV seriál)
1998 Kiseki no Hito (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace