foto

David Kitay

  • nar. 23.10.1961 (57 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Aftermath
2012 Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
Upírky
2011 Demoted
2009 Táta: matka pluku (TV film)
2008 Bláznivá holka
Camp Rock (TV film)
Jen přes její mrtvolu
Wyattovy párky
2007 Chechták
Vdáš se, a basta!
Šanghajský polibek
2006 Caffeine
Darwinovy ceny
Děsnej doják
Našli mě naši
Umění musí bolet
2005 Ledová sklizeň
Life Is Ruff (TV film)
Rodina podle plánu (TV film)
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Elvis už odešel
Zahulíme, uvidíme
2003 Jednička (TV film)
Láskou praštěná
Recept za milion dolarů (TV film)
Santa je úchyl!
Toxin
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
Kadetka Kelly (TV film)
The Stickup
2001 Hounded (TV film)
Přízračný svět
Supersvůdníci
2000 Hele vole, kde mám káru?
Křupan
Mary and Rhoda (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
1998 Noc v Roxbury
Poslední mejdan
1995 Bezmocná
Soudcem z nouze
Šalamoun a princezna ze Sáby (TV film)
1994 Father and Scout (TV film)
Koupím matku. Zn.: Za babku
Rockmánie
1993 Bláznivé dědictví
Roosters
1992 Boris a Nataša
Navzdory pravidlům
1991 Pozdrav z cesty do pekla
Ten kluk je postrach 2
1990 Jeptišky na útěku
Kdopak to mluví 2
1989 Kdopak to mluví
Under the Boardwalk
1987 The Night Stalker

TV seriály

2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
Až do konce, 1.část (S07E21)
Choulostivé tajemství (S07E20)
další epizody (13)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zakopaná hádka (S07E08)
Den díkůvzdání (S07E07)
Víkend v L.A. (S07E06)
další epizody (22)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nová přítelkyně (S06E08)
O sexu (S06E07)
Kouzelné kalhoty (S06E06)
další epizody (23)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Posilovna (S05E09)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
Únik informací (S05E07)
další epizody (24)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dvojice (S04E08)
Anděl pro Murrayho (S04E07)
Yoko řekla... (S04E06)
další epizody (22)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Město (S03E10)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
další epizody (24)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Dej se do toho (S02E10)
Pár srdcí (S02E09)
další epizody (22)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Otrávení sousedé (S01E10)
Proti směru jízdy (S01E09)
další epizody (11)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Secret (S02E18)
Korman's Kalamity (S02E13)
1987 Spiral Zone (TV seriál)
1986 Teen Wolf (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Navždy
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace