foto

Paul Richards

  • nar. 23.11.1924
    Hollywood, Kalifornie, USA
  • zem. 10.12.1974 (50 let)
    Culver City, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Tribe, The (TV film) - vyp.
1973 I Escaped from Devil's Island
Savage (TV film)
1970 Do nitra Planety opic
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
Triangle
1967 Masakr na svatého Valentýna
Sweet and the Bitter, The
1965 Who Has Seen the Wind? (TV film)
1960 All the Young Men
Four Fast Guns
1958 Blood Arrow
1957 El coyote (TV film)
Hot Summer Night
Monkey on My Back
The Strange One
Unknown Terror, The
1956 Cavalry Patrol (TV film)
Houston Story, The
Scandal Incorporated
Tension at Table Rock
The Black Whip
1955 Líbej mne až k smrti
Tall Man Riding
1954 Demetrius a gladiátoři
Hell and High Water
Phantom of the Rue Morgue
Playgirl
Pushover
Stříbrný kalich
1953 Mírová smlouva
1951 Fixed Bayonets!

TV seriály

1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Reportér (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Conflict (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Inside Detective (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Web (TV seriál)

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace