foto

Charles Watts

  • nar. 30.10.1912
    Clarksville, Tennessee, USA
  • zem. 13.12.1966 (54 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Když do deště se dá
1964 Apache Rifles
Dead Ringer
Sedm květnových dní
1963 The Wheeler Dealers
1962 Dny vína a růží
Jumbo Billyho Rose
Who's Got the Action?
1961 Ada
Lover Come Back
Something Wild
Summer and Smoke
1960 Cimarron
One Foot in Hell
1959 No Name on the Bullet
The Big Circus
1958 Onionhead
The High Cost of Loving
The Lone Ranger and the Lost City of Gold
1957 Don't Go Near the Water
Nezapomenutelná láska
Outlaw's Son
Přelet přes oceán
Raintree County
The Big Land
1956 Canyon River
Gigant
1955 I Died a Thousand Times
Tall Man Riding
The View from Pompey's Head
1954 New Faces of 1952
Ricochet Romance
She Couldn't Say No
The Boy From Oklahoma
Zrodila se hvězda
1953 Scandal at Scourie
System, The
The Silver Whip
Trouble Along the Way
1952 Just This Once
Million Dollar Mermaid
Odstřelovač
Room for One More
She's Working Her Way Through College
Something for the Birds
The Jazz Singer
Wait Till the Sun Shines, Nellie
Zajatec ze Zendy
1951 Man with a Cloak, The
Painting the Clouds with Sunshine
Storm Warning
The Painted Hills
The Texas Rangers
1950 Dallas
I Was a Shoplifter
The Killer That Stalked New York

TV seriály

1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace