foto

Christina Scherer

  • nar. 28.5.1993 (25 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 After Everything
2017 Anything
Nowhere, Michigan
Three Christs
2016 Control: A Love Story
2015 Stážista

TV seriály

2013 Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
2,918 Miles (S09E03)
2010 Médium (TV seriál)
It's a Wonderful Death (S06E22)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace